Hosszúélet Klub

Hosszúélet Klub

Haverok. Buli. Fanta.

2023. június 30. - GyémántPéter

Vajon, hogy telik egy örökifjú blues énekes nyara?

2023.június 20-án lett 66 éves Takáts Tamás, a Karthágó és a Takáts Tamás Blues Band

énekese, aki még most is ugyanannyit koncertezik, mint korábban. A nyár harminc éve a munkával telik számára, hiszen ez a fő koncert szezon.

crowd-1056764_1280.jpg

Felmerülhet benned a kérdés: mi keres egy 66 éves „ifjú” ember a Hosszúélet Klub blogjában?

Íme a válasz: Takáts Tamás úgy tervezi, hogy nagyjából százéves korában vonul majd vissza, előbb semmiképpen. Nem véletlenül énekel ugyanis bluest, ez a stílus az érett férfiaknak is jól áll.

A Karthago frontemberét a kora egyáltalán nem zavarja, sokkal inkább örömmel tölti el, hogy újabb évet élhetett boldogságban, egészségben, sok munkával töltve az időt.

A névnapokat egyáltalán nem szokta megünnepelni, ám a születésnapokat annál inkább, mert dicsősségként éli meg az öregedést, hiszen vannak, akik már ezt a kort sem érhették meg. A nap munkával telik, este viszont a feleségével és a gyerekekkel elmennek vacsorázni egy jó helyre.

A nyár harminc éve a munkával telik számára, hiszen ez a fő koncert szezon.

Reméljük, hogy még láthatjuk a 100 éves Takáts Tamást a színpadon énekelni! Már csak azért is, mert ez azt is jelentené, hogy mi is megéltük egészségben a 95 évet!

Számold ki, és írd meg nekünk, hogy Te hány éves leszel, amikor Takáts Tamás betölti a 100 évet!

Iratkozz fel a hírlevelünkre: itt.

Várunk Téged is a Hosszúélet Klub-ba!

Kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuesegeszsegeselet.blog.hu/api/trackback/id/tr9418157014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása