Hosszúélet Klub

Hosszúélet Klub

Madarat tolláról, embert …. a hűtőszekrényéről. Igen tanulságos!

2023. június 23. - GyémántPéter

Sok mindent elmond rólunk, hogy mit rejt a hűtőszekrényünk. Nézzük például Cameron Michelle Diaz, az 50 éves hollywoodi színésznő hűtőszekrényét.

bottles-1868175_1280.jpg

Több mint tíz üveg bor és közel tíz doboz előre elkészített saláta pihen Cameron Diaz hűtőszekrényében, és úgy tűnik, a színésznő mást nem is tart otthon. Diaz egy ételforgalmazó cég felkérésére készítette el kedvenc salátáját, amelyhez csak fehérbort iszik.

A színésznő egy ételforgalmazó céggel együttműködve alkotta meg a számára tökéletes összetételű salátát, amelyhez elmondása szerint kiválóan passzol egy üveg Sauvignon Blanc is.

„Nyaranta mindig valami olyan ételre vágyom, ami friss és egyszerű. Nagyon szeretem a jól elkészített salátákat” – magyarázta Diaz.

Figyelj! Nem bonyolult, Te is egyszerűen elkészítheted azt a salátát, amire Cameron Diaz esküszik. És akkor már csak a 10 üveg fehérbort kell beszerezned, hogy Te is a hollywoodi álom életet élhesd:

A színésznőről elnevezett Cameron Summer Crunch salátatának ezek az összetevői:

  • zöldsaláta,
  • édes-csípős mangósaláta,
  • borsó,
  • sárgarépa,
  • uborka,
  • friss fűszernövények
  • avokádószeletek
  • puffasztott rizsszeletek
  • kandírozott (cukrozott) kesudió is.

Ez egy jó kis saláta, egyedül a kandírozott kesudió furcsa nekem.

Minden esetre, most már tudom, hogy miért mosolyog mindig a fotókon Cameron Diaz. Nem, nem a 10 üveg tartalék bor miatt, hanem mert ilyen finom salátákat eszik.

Iratkozz fel a hírlevelünkre itt.

Várunk a Facebook csoportunkba is.

Várunk Téged is a Hosszúélet Klubban, ahol egymást segítve teszünk azért, hogy hosszú és boldog életet éljünk egészségesen.

A Hosszúélet Klubba, itt tudsz jelentkezni.

 

Barátsággal:

Dr. Sefcsik Judit és Gyémánt Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuesegeszsegeselet.blog.hu/api/trackback/id/tr5118152086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása