Hosszúélet Klub

Hosszúélet Klub

Hosszúélet Klub

2023. május 11. - GyémántPéter

Biztosan találkoztál vele: az előző blogbejegyzésünkben jelentettük be a Hosszúélet Klub indítást.

Ha esetleg elkerülte ez a hír a figyelmedet: azoknak hoztuk létre a Hosszúélet Klub közösségét, akik nem csak várják a hosszú élet csodáját, hanem hajlandók tenni is ezért.

christmas-gf5f2fbbfe_1920.jpg

Ha Te is ilyen ember vagy, köztünk a helyed! Regisztrálj Te is, ma még akár 60%-os kedvezménnyel a Hosszúélet Klub első kihívására: kattints.

Röviden az első kihívásunkról: a szokásaink meghatározzák az életünket. Egészséges életet csak akkor élhetünk, ha egészséges szokásaink vannak.

Szerintem, a fentiekkel Te is egyet értesz.

De, a szokásainkon nem könnyű változtatni. Illetve, úgy nem könnyű ez, hogy tartósan meg is maradjanak az újonnan kialakított szokásaink.

Aki próbálta már, az tudja, hogy a kezdeti lelkesedés után, általában leállunk az új, egészséges szokásaink alkalmazásával.

A most induló kihívásunk abban segít a résztvevőknek, hogy sikerüljön tartósan kialakítani az egészséges szokásokat.

Ezek a szokások pedig az egészséges élethez vezetnek, amely a hosszú és boldog élet meghatározó tényezője.

A 90 napos kihívás anyagát úgy állítottuk össze, hogy felhasználtuk azt a tudást, amelyet a szokások kialakításával, és tartós rögzülésével foglalkozó kutatók megalkottak az elmúlt 70-évben.

Itt tudsz regisztrálni ma még akár 60%-os kedvezménnyel „Hosszúélet Klub 90 napos szokásátalakító kihívására”: kattints.

 

Barátsággal:

Dr. Sefcsik Judit és Gyémánt Péter

 

Ui.: kutatások szerint, ha úgy próbáljuk meg tartósan kialakítani az új szokásainkat, hogy egy támogató közösség áll mellettünk, 93%-kal több esélyünk lesz a sikerre, mintha egyedül próbálkoznánk.

Ui.ui.: ilyen támogató közösségre lelhetsz a Hosszúélet Kluban. Itt tudsz regisztrálni ma még akár 60%-os kedvezménnyel „Hosszúélet Klub 90 napos szokásátalakító kihívására”: kattints.

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuesegeszsegeselet.blog.hu/api/trackback/id/tr2418121864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása