Hosszúélet Klub

Hosszúélet Klub

Ha 200 évig lehetne élni, vagy legalább valaki garantálná a 120-at …!

2023. március 03. - GyémántPéter

Azt hiszed, hogy a híres embereknek könnyebb? Hogy ők mindig jól érzik magukat, csak azért, mert sokan ismerik őket? Vajon, ők hogyan élik meg az öregedést?

face-gfbe4c334e_1920.jpg

Bánsági Ildikó 75 éves. Egyre többet gondolkodik azon, hogy vajon mennyi évet élhet még. Fél a haláltól, és azt mondja: „Ha 200 évig lehetne élni, vagy legalább valaki garantálná a 120-at, minden könnyebb lenne”

Már annak is örülne, ha 10 évet nyerhetne: Ötven fölött jönnek a tízesek. Elviselhetetlen, mint mindenkinek. Nem azért, mert a végeredmény ennyi meg annyi, hanem mert mindjárt meg lehet halni. Borzasztó, de csak emiatt. Ha egyedül vagyok, depressziós is tudok lenni, de ha majd meglódul a tél, és többet tehetek-vehetek a ház körül, az összes sejtem újraéled!”

Hát igen! Mindannyian várjuk a tavaszt, amikor süt a nap, kék az ég, és dalolnak a madarak. Ilyenkor örül a lelkünk, és mindannyian szebbnek látunk mindent.

Bízzunk magunkban, és abban, hogy képesek vagyunk rá: egészséges és hosszú életet élhetünk. Ezért tennünk kell! Iratkozz fel a hírlevelünkre: itt.

Lépj be a facebook csoportunkba is.

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuesegeszsegeselet.blog.hu/api/trackback/id/tr918063194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása