Hosszúélet Klub

Hosszúélet Klub

A szokás hatalma

2023. január 20. - GyémántPéter

Avagy hogyan változtathatod meg kis jelentőségű dolgokkal az életedet, és érhetsz el hatalmas eredményeket, bármilyen területen

 rules-g7e3f3f60f_1920.jpg

Ha pozitív értelemben szeretnél változtatni az életeden -szeretnél egészségesebb lenni, hosszú életet élni, lefogyni, vagy jobb szülő lenni-tehát bármilyen pozitív változást is szeretnél, ennek egy módja van.

Nincs ember, aki nem szeretne jobbá válni. Már biztosan Te is sokszor neki veselkedtél. Kitűzted az aktuális célodat, amivel szerettél volna jobbá válni:

  • Jobb szülővé/gyerekké
  • Jobb baráttá/barátnővé
  • Egészségesebbé,
  • Energikusabbá

És valahogyan mindig megakadt a dolog. Nem lettél jobb szülővé, egészségesebbé. Mi lehet ennek az oka? Hiszen vágytál az eredményre, kitűzted a célt, és úgy érezted, hogy megtettél mindent ezen cél érdekébe, 3 napig, 1 hétig, 3 hétig…. valameddig.

Az ok – mindenkinél- egy szóba foglalható össze: szokások.

Ha a vágyott célunk mellé nem rendelünk a célunk felé vivő szokásokot, akkor a célunk, amit kitűztünk magunknak a ködös semmibe vész. 

Az egyes szokások magukban talán jelentéktelennek tűnnek, a szokások láncolata óriási hatást gyakorolnak az életünkre. A jó szokások láncolata a magasba repíthet minket, a rossz szokások pedig a mélybe ránthatnak.

Rövidesen írunk arról, hogy építhetjük be tartósan az életünkbe azokat a szokásokat, amelyekkel hatalmas eredményeket érhetünk el az élet minden területén.

További egészséggel kapcsolatos információkat kaphatsz, ha feliratkozol a hírlevelünkre: ide kattintva

Nagy segítség lehet számodra is az egészséghez vezető úton, ha tagja leszel egy támogató közösségnek. Várunk a Facebook csoportunkba: ide kattintva

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuesegeszsegeselet.blog.hu/api/trackback/id/tr1818030714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása