Hosszúélet Klub

Hosszúélet Klub

A klímaváltozás nem „csak” annyiból áll, hogy melegünk van, és ezzel együtt még csapadék sincs

2022. szeptember 03. - GyémántPéter

A klímaváltozás nem „csak” annyiból áll, hogy melegünk van, és ezzel együtt még csapadék sincs. Éppen elég baj ez nekünk.

desert-g329c34fe3_1920.jpg

De a klímaváltozással együtt már nálunk is megjelentek a Távol-Keletről származó szúnyogfajok vagy olyan kullancsok, amelyek korábban csak a melegebb és szárazabb afrikai, ázsiai, dél-európai területeken fordultak elő. Ezek a fajok olyan trópusi kórokozókat képesek terjeszteni, mint a zika, a dengue, a chikungunya, a kullancsenkefalitisz vagy a krími-kongói vérzéses láz vírusa.

Szakértők szerint 2030-2050-re Magyarországon is nagyobb számban jelenhetnek meg ezek a betegségek.

Ez még jó eséllyel minket is fog érinteni, de a gyerekeinket, unokáinkat biztosan. Ez azért elég ijesztő!

A szúnyogcsípés ellen nincs nagyon mit tenni. A szabadban nincs menekvés előlük: a hadonászás, és a szúnyogriasztó sem segít.

Beltéren sem jobb a helyzet, a kis bestiák mindenhová beférkőznek, és aztán megcsípik azt, akit ott találnak. Ha pedig nincs szerencsénk, egy fertőzést hordozó szúnyog csíp meg minket.

A súlyos fertőzések ellen, az egyetlen segítség számunkra az immunrendszerünk lehet. Amely csak akkor látja el maradéktalanul a védekező feladatait, ha minden olyan tápanyagot megadunk az immunrendszerünk számára, amire szüksége van a hatékony működéséhez.

Az immunrendszerünk megfelelő működéséhez szükséges tápanyagokat sajnos már nem tudjuk kizárólag az élelmiszereinkből biztosítani. Szükséges a vitaminok, ásványi anyagok pótlása.

A pótláshoz pedig ajánlatos jó minőségű étrendkiegészítőket fogyasztani. Vegyük sorra, hogy mik az ismérvei a jó minőségű, maradéktalanul felszívódó étrendkiegészítőknek

  1. Kizárólagosan természetes alapanyagokat tartalmaz. Ez nagyon fontos. A legtöbb gyártónak szintetikus, vegyi úton előállított anyagokat is tartalmaz a készítménye.
  2. A legújabb orvosi felfedezéseknek, innovációknak megfelelően állították össze
  3. Sejtszinten hat, segíti a sejteket abban, hogy felvegyék a tápanyagokat, illetve, hogy leadják a méreganyagokat
  4. Pontosan, testsúly alapján adagolható (gondoljunk arra, hogy nem azonos mennyiségű étrendkiegészítő szükséges egy 50 kg súlyú nőnek, mint egy 100 kg súlyú férfinek)
  5. Ismerjük a gyártót, amely rendelkezik különböző minőségbiztosítási tanúsítványokkal. (a legtöbb étrendkiegészítőt előállító cég, a piacról vásárolja össze az étrendkiegészítőjének alapanyagait)
  6. Komplex összetételű, minden, az immunrendszerünk számára szükséges anyagot, a megfelelő arányban tartalmaz, beleértve a vitaminokat, ásványi anyagokat, mikro és makro elemeket.

+ 1       Teszttel ellenőrizhető az étrendkiegészítő immunrendszerünkre gyakorolt hatása!   

Kevés étrendkiegészítő felel meg maradéktalanul a fenti kritériumoknak, de az egészségünk érdekében, nem szabad kompromisszumokat kötnünk. Látnod kell az alábbi összefüggéseket:

  • Ha egészséges vagy, akkor egészséges az immunrendszered.
  • Ha pedig egészséges az immunrendszered, akkor sikerrel fogsz megbirkózni bármilyen fertőzéssel.
  • Mindez pedig hozzájárul ahhoz, hogy hosszú és egészséges életet élj.
  • És mi lehet, ennél több? Hát az, ha a családod és a barátaid is egészséges és hosszú életet élnek.

Mi minden tőlünk telhető segítséget megadunk ehhez! Tudom, hogy rengeteg hírlevélre feliratkoztál már, nagy a csábítást, hisz annyi minden érdekel.

Azért, ha még nem tetted meg, iratkozz fel a mi hírlevelünkre is:

 

.

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuesegeszsegeselet.blog.hu/api/trackback/id/tr5117922417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása