Hosszúélet Klub

Hosszúélet Klub

A strucc egy nagyon érdekes madár, de inkább ne viselkedj úgy, mint ő!

2022. július 02. - GyémántPéter

Az egészségügy még békeidőben is olyan, mintha háború lenne. 2022. június 13-i híradás a magyar sajtóból:

Egy érdekképviseleti felmérés szerint az állami egészségügyben dolgozó ápolók közel negyven százaléka felmondást tervez: 9 százalékuk a magánszektorban helyezkedne el, nem egész öt százalék külföldön vállalna munkát, negyedük pedig teljesen elhagyná az egészségügyet.  A budapesti kórházak többségében az ápolóhiány miatt nem tudják kihasználni a műtőkapacitásokat, emiatt pedig tovább hosszabbodnak a már így is nagyon megnyúlt várólisták.”

Majd az idő, vagy egy másik kormány megoldja ezt a problémát? Ne áltassuk magunkat ezzel! Egyre kevesebb dolgozó lesz az egészségügyben, és a társadalom öregedésével, egyre több beteg.

ostrich-g590877bed_1920.jpg

Ha nem jelölöd ki az egyik prioritásnak az életedben azt, hogy egészséges legyél, akkor ez olyan, mintha struccként viselkednél. Azaz nem vennéd figyelembe azt, hogy az állami egészségügyre sajnos nem támaszkodhatsz. Ez ugyanaz, mikor a strucc a veszély elől nem elmenekül, hanem helyben marad, és a homokba dugja a fejét.

Várunk téged is az egészségre törekvők klubjába! Iratkozz fel a hírlevelünkre:

.

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuesegeszsegeselet.blog.hu/api/trackback/id/tr9317871963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása