Hosszúélet Klub

Hosszúélet Klub

Borban a fiatalság- Brad Pitt már tudja a módját

2023. április 01. - GyémántPéter

Nem, ezúttal most nem a vörösbor-ívás egészség megőrző tulajdonságáról lesz szó (ez amúgy sem igaz, én ilyet nem írnék le, viszont remek reklám a vörös bornak).

red-wine-ge43ad973b_1920.jpg

A színész még volt nejével, Angelina Jolie-val közösen vásárolta a Dél-Franciaországban található, szőlőbirtokot. Angelina a válásuk után kiszállt a bizniszből és eladta az 50%-os részét, de Brad ettől függetlenül maradt. Sőt, azóta a szőlőhöz kapcsolódó anti-aging kozmetikai családot is piacra dobott.

Ez egy olyan öregedésgátló bőrápoló, amely a szőlő aktív összetevőit tartalmazza, amelyek -micsoda meglepetés- antioxidáns tartalma magas.

A kozmetikum ígérete pedig az, hogy kiemelkedően hatékony a bőr öregedésének lassításában. Emellett hangsúlyozottan környezetbarát. A termékek előállításához olyan szerves anyagokat használnak, amelyek a szőlő préselése után maradnak vissza. Ezeken felül még szőlőinda-, kamilla- és zöldteavegyületeket tartalmaz, amelyek segítik a bőrsejtek egészségének megőrzését.

A csomagolás újrahasznosítható üvegpalackokból és tégelyekből, valamint a szőlőültetvény boroshordóinak törmelékéből kivágott kupakokkal készül.

– A természet szerves körforgásának, eredeti szépségének utánzásáról van szó – mondta Pitt egy interjúban a termék kapcsán. – A természetben nincs hulladék – tette hozzá –, minden, ami elhullik, valami mást táplál.

Nincs új a nap alatt! Hasonló kozmetikumok náluk is készülnek, itt a tokaji aszú a főszereplő. A magyar változat nyilván más célpiacot céloz meg, hiszen a Brad Pitt féle kozmetikum cca. 110 ezer forintba kerül (50 ml-es krém).

Iratkozz fel a hírlevelünkre itt.

Várunk a Facebook csoportunkba is.

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszuesegeszsegeselet.blog.hu/api/trackback/id/tr1718090856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása